Hans Petter Raknerud, teknisk sjef Radisson BLU Park Hotel

Jeg har vært teknisk sjef på Radisson BLU Park Hotel siden 2007 og ble headhuntet hit fra Scandic. Jeg kjenner med andre ord hotellbransjen godt og vet hvilke utfordringer du møter i en bransje hvor alt skal virke, alltid. Da jeg kom hit hadde Ivar allerede utført oppdrag for hotellet i flere år. Han er en positiv, blid og likandes type, dette er viktig i et kundeforhold som skal vare over tid og gull verdt når håndtverkere møter hotellgjester.

Han er en dønn pålitelig type, når jeg er bortreist eller hotellet er stengt for påskeferie, har har han nøkkelen i tilfellet det skulle skje noe. Et sterkere bevis på tillit kan jeg ikke gi.

Jeg har inntrykk av at S&P er en populær arbeidsplass. Det er verdifullt å jobbe et sted hvor du har en flink leder, og i nyere tid er Ivar den flinkeste rørleggeren jeg har vært borte i.

Hans Petter Raknerud
Teknisk sjef, Radisson BLU Park Hotell

Da Ivar startet for seg selv bestemte han seg tidlig for å ansette folk, men aldri mer enn 2-3 mann. Nå er de 20 og det er ingen overraskelse. Jeg har inntrykk av at han ansetter mennesker like mye på personkjemi som på erfaring og kompetanse. Han er opptatt av å overføre egen kunnskap og egne holdninger til dem som jobber for han, og dette har ført til at S&P har en pålitelig arbeidsstokk med bred kompetanse. Jeg har inntrykk av at det er et populært sted å jobbe og det skjønner jeg godt – det er verdifullt å jobbe et sted hvor du har en flink leder og i nyere tid er Ivar den flinkeste rørleggeren jeg har vært borte i.