Historie

Snersrud & Pedersen AS (S&P) har siden starten i 2002 vokst, og er en norsk VVS aktør med en god og økende kundebase. Vi har en sunn økonomi og skal vokse videre framover.

Kunnskap

Hos S&P sitter rørleggerfaget både i hendene, i hodet og i hjertet. Vi klarer ikke å gjøre en god jobb hvis vi ikke behersker verktøyene våre. Vi forstår hvordan vi skal løse utfordringer som kommer underveis. Vi er stolte av det vi gjør. Vi lytter til våre kunder og skaper løsninger som oppfyller behov og tilfredsstiller forventninger. Anleggene vi designer og bygger skal bruke minimalt med ressurser og fungere prikkfritt. Disse verdiene er DNA-et i firmaet vårt. De er det viktigste vi tar med oss på jobb.

Oppdrag

S&P er over 20 ansatte, og økt etterspørsel gjør at vi vokser år for år. Oppdrag varierer fra vann, kjøle og varmeanlegg i privatboliger, til drift, vedlikehold og renovering av næringsbygg, sykehus og hoteller. Vi har solid kompetanse og erfaring i vedlikehold og endringsprosesser for bygg som er i drift. Vi vet hvordan vi skal legge opp prosjekter i et bygg med flere hundre mennesker som bruker både kaldt og varmt vann hele døgnet, slik at ingen utilsiktet vil bli berørt av at S&P er der.

Vi er framtiden

S&P er en framtidsrettet bedrift. Vi står for bærekraft i form av bevisste valg i all prosjektering og ute på byggeplassen. Vi er en miljøfyrtårnbedrift og tar ansvar. Vi jobber aktivt med kildesortering, tiltak for reduksjon av energibruk og forbedring av innemiljø.

S&Ps internkontroll ivaretar alle krav til helse, miljø og sikkerhet, og sørger for kvalitetssikring i administrasjon og på prosjekter. I S&P har vi etablert vår egen internopplæring – S&P skolen – som sikrer at alle medarbeidere er oppdatert på endringer, krav og forventninger.

S&P er en trygg og ansvarlig arbeidsgiver for alle våre ansatte.  Vi er med og sikrer rekrutteringen av fagarbeidere i bransjen, og har til enhver tid lærlinger blant våre kolleger. S&P er Mester i faget og er Godkjent for Ansvarsrett.

Ta kontakt

Har du en VVS-utfordring du trenger å få løst, liten eller stor? Ta kontakt. Vi hjelper deg med å finne riktig løsning.