Ønsker du å bli kontaktet?

Fyll inn skjemaet under så kontakter vi deg innen 24 timer.

Her finner du oss!


Vis større kart

Vår kompetanse – din trygghet

Snersrud & Pedersen er et rørleggerfirma med en historie som går tilbake til 2002. Siden begynnelsen med to ansatte har vi opplevd solid vekst og opparbeidet oss en bred kundekrets med både private og næringsvirksomhet. Nå dekker vi Drammen, Asker og Bærum, i tillegg til Oslo. Kontakt oss gjerne angående tilbud, referanser eller spørsmål. Vi får stadig flere jobber innen varme og kjøling, samt bad, men gjør både mindre og større oppdrag innenfor hele fagområdet. I tillegg har vi en solid og allsidig verktøykasse av erfaring og kompetanse. Det er din trygghet når du velger oss.

Våre ansatte

Ivar Snersrud

Daglig leder

Telefon: 930 666 11
Epost: ivar@sogp.no

Ivar har allmennfaglig utdanning, teknisk fagskole og er rørleggermester. Han har jobbet som rørlegger siden 1997. Han jobber mest med å se på jobber, gi tilbud og prosjektere større jobber, men er fortsatt med ut og skrur når det er behov.

 

Ola Martin Nyheim

Rørlegger

Telefon: 932 20 497
Epost: olamartin@sogp.no

Ola er faglært rørlegger og trives med både varme- og sanitæroppgaver. Han står aldri fast og finner løsninger der andre kun ser rør. Ola jobber stort sett på større varmeprosjekter der han også får god bruk for sine sveiseferdigheter. Stort sett på større varmeprosjekter der han også får bruk for sine sveiseferdigheter.

Jørgen Økland

Rørlegger

Telefon: 982 15 969
Epost: jorgenokland@sogp.no

Jørgen har vært rørlegger siden 2001 og trives med både varme- og sanitæroppgaver.
Han tar ansvar for eget arbeid og styrer større prosjekt, samt utfører serviceoppdrag.

Kim Petter Nilsen

Rørlegger

Telefon: 404 81 966
Epost: kimpetter@sogp.no

Kim Petter var ferdig utdannet rørlegger i 2007 og har jobbet i S&P siden april 2013.  Hans hovedarbeidsoppgaver er primært baderomsprosjekter og servicerelaterte jobber. Kim Petter er alltid i godt humør og går aldri tom for energi. Arbeidsoppgavene til Kim Petter er primært baderomsprosjekter og servicerelaterte arbeid.

Steffen Erlandsen

Lærling

Telefon: 948 75 879
Epost: steffen@sogp.no

Steffen er veldig interessert i å lære faget og i stadig utvikling. Han jobber både med sanitær og varme.

 

 

 

Eirik Frette Opsahl

Rørlegger

Telefon: 400 90 112
Epost: eirik@sogp.no

Eirik tok svennebrev i 2006 og jobber stort sett med varmeanlegg. Han har spesialisert seg på varmepumpeinstallasjoner, men bidrar også på andre prosjekter.

 

 

Andreas Bakke Myking

Rørlegger

Telefon: 950 89 621
Epost: andreas@sogp.no

Andreas var ferdig utdannet rørlegger våren 2013 og startet hos oss i april 2015. Han har jobbet mye med bad og kjøkken i nybygg, men også en del innenfor varme. Andreas er en blid gutt, som ønsker å jobbe mer med varmeanlegg,  i tillegg til servicejobber, bad og kjøkken.

Linda Strøm Hansen

Administrasjonskoordinator

Telefon: 913 98 494
Epost: linda@sogp.no

Linda er vår administrasjonskoordinator. Hun har tidligere jobbet i hotellbransjen og er serviceinnstilt, blid og hjelpsom.  Hun tar seg av små og store oppgaver som avlaster og hjelper rørleggerne våre til å ha fullt fokus på deg som kunde. I tillegg til oppgaver som ordremottak, varebestilling og fakturering koordinerer hun også mindre prosjekter.