En blid gjeng fra S&P foran Diakonhjemmet sykehus. Å utføre rørleggerarbeid iført full «scrub» kan være slitsomt, men følelsen av å gjøre en viktig jobb er desto mer verdifull.

S&P – stolt leverandør av VVS-tjenester til Diakonhjemmet Sykehus

Diakonhjemmet sykehus har valgt S&P som leverandør av VVS, en tillitserklæring vi setter svært stor pris på. Vi har til enhver tid minst 5-6 rørleggere på sykehuset, ledet av vår danske kollega Kim Kofod. Arbeidsoppgavene omfatter alt fra vedlikehold og renovasjon til nybygg.

«Å utføre faget vårt på et sykehus stiller helt spesielle krav til en rørlegger,» forteller Kim. «Vi beveger oss vanligvis på steder hvor hygiene ikke er et tema; i krypkjellere, store tekniske rom i en kjeller, under kjøkkenbenker etc. I dette tilfellet er kravet til hygiene absolutt. Det har vært helt avgjørende å få skolert rørleggerene våre i dette, det hender rett som det er at vi må jobbe i full «scrub», med masker, hetter, hårnett, hansker etc.

Å jobbe på et sykehus, hvor alt må fungere alltid, stiller også strenge krav til planlegging og logistikk. Her er en god relasjon til oppdagsgiveren vår avgjørende.

Å jobbe på et sykehus, hvor alt må fungere alltid, stiller også strenge krav til planlegging og logistikk. Her er en god relasjon til oppdagsgiveren vår avgjørende.

«God dialog er absolutt susessfaktor for å legge planer hvor ulike scenarier blir tatt med i beregningen. Kravene til nøyaktighet er store, proteser av titan og medisiner må ha en kontinuerlig jevn kjøling ned til en tiendedels grad nøyaktighet. Skal vi stenge av varmen i et rom, må vi planlegge og skaffe alternative varmekilder god tid i forveien. Det dukker også opp uforutsette faktorer kontinuerlig, så behovet for detaljerte planer, kombinert med evnen til å løse problemer på stående fot, er viktig. Vi kommer fremdeles til å være her i en god stund fremover, og jeg trives svært godt med oppgaven. Det er fint å få jobbe med noe som virkelig betyr noe.»