Fjernvarme

Fjernvarme

Fjernvarme er energieffektivt og bygger på prinsippet om å ta  i bruk energi som er til overs i samfunnet.
I praksis er det et sentralvarmeanlegg som forsyner for eksempel en hel bydel eller flere bygg med energi til oppvarming og tappevann.

Les mer her

Oljefyr

Oljefyr

Mange boliger i vårt område har et vannbårent varmeanlegg  som varmes opp med et sentralt fyringsanlegg som går på fyringsolje.
Dette gjelder både anlegg i private husholdninger og større bygg og leilighetskomplekser.

Les mer her

Radiator

Radiatorer

Radiatorene har utviklet seg mye i nyere tid, både når det gjelder varmeavgivelse, design og styringsmuligheter. Her finnes det mange muligheter og vi hjelper deg gjerne med å finne den beste løsningen for deg og ditt hjem.

Les mer her 

Reduser fyringskostnadene - gulvvarme

Ombygging av eksisterende anlegg

I større bygg er det store muligheter for å redusere fyringskostnadene ved å oppgradere varmeanlegget.
Vannrenseanlegg, luftutskillere og frekvensstyrte sirkulasjonspumper er bare noen av mulighetene.

Les mer her

Varmepumpe

Varmepumpe

For villa, tomannsbolig og rekkehus så finnes det flere løsninger som kan være aktuelle. Luft til luft, luft til vann eller væske til vann. Sistnevnte kan være i form av berg, jord eller sjø. Ved å installere varmepumpe vil du øke komforten, redusere kostnadene og skåne miljøet. Sammen finner vi den optimale løsningen for deg og din bolig.

Les mer her

Solfangere

Solfangere vil være en av de viktigste oppvarmingskildene i fremtiden. Selv her i Norge kan de gi betydelig reduksjon i strømforbruket.
Man trenger ikke å har vannbåren varme for å installere solfangere. De fleste vil kunne spare mye penger på et enkelt anlegg som kan varme opp tappevannet.
Ta kontakt med oss for råd og veiledning eller les mer her: