Vi hjelper deg å finne riktig løsning

Hos S&P sitter rørleggerfaget både i hendene, i hodet og i hjertet. Vi klarer ikke å gjøre en god jobb hvis vi ikke behersker verktøyet vi trenger, forstår hvordan vi skal løse utfordringene som dukker opp underveis – for de kommer – og ikke er stolte av det vi gjør. Vi lytter til kundene våre og skaper løsninger som oppfyller behovene deres. Anleggene vi designer og bygger skal bruke minimalt med ressurser og fungere prikkfritt i årevis. Disse verdiene er DNA-et i firmaet vårt. De er det viktigste vi tar med oss på jobb.

 

Vi er over 20 ansatte og vokser. Oppdragene varierer fra vann, kjøle og varmeanlegg i privatboliger til drift, vedlikehold og renovering av næringsbygg, sykehus og hoteller. Vi har også solid kompetanse og er svært drevne i oppdrag som omhandler bygg i drift – vi kan ha ti mann i full sving i et bygg med flere hundre mennesker som bruker både kaldt og varmt vann hele døgnet og ingen av dem vil bli berørt av at vi er der.

 

Har du en VVS-utfordring du trenger å få løst, liten eller stor? Ta kontakt. Vi hjelper deg med å finne løsningen du blir aller best tjent med.