Bad 2018-03-13T08:49:34+00:00

BADEROM

Går du med planer om å pusse opp badet?

Snersrud & Pedersen AS har siden oppstarten i 2002 rehabilitert over 200 bad, toalett- og vaskerom. Hvert eneste prosjekt har en fast rørlegger som koordinerer hele prosessen, fra planlegging og prosjektering til gjennomføring og overlevering. Det gjør at du som kunde kun har en person å forholde deg til, og som til enhver tid har oversikt over hele prosessen.

Våre ansatte har god produktkunnskap og lang erfaring. De kan gi deg gode tips og råd om badet ditt. Hvis du trenger ytterligere hjelp eller planlegger et større prosjekt har vi i også et godt samarbeid med Magenta Interiørarkitekter. De er eksperter på bad og kan hjelpe deg å designe drømmebadet!

Kvalitet og gjensidig tillit er viktig for S&P as og derfor har vi har faste samarbeidspartnere som vi bruker på alle våre prosjekter; snekker, murer, membran, maler og elektriker. Det gjør at både vi og du som kunde kan føle deg trygg på at arbeidene blir utført til avtalt tid og pris, og ikke minst på en forskriftsmessig måte.

Service, reparasjoner og rehabilitering

Har du en kran som drypper, kanskje renner toalettet eller du ønsker å installere en vannmåler? Vi utfører små og store serviceoppdrag og reparasjoner. I tillegg kan vi hjelpe deg med utvendige arbeider slik som å rehabilitere gamle avløpsrør. Disse blir slitne ettersom årene går og det oppstår ofte lekkasjer eller de går tette. Her kan vi bidra med kamerakjøring for å finne feilen, samt selvfølgelig å utbedre den aktuelle skaden. Moderne teknologi gjør det mulig å trekke en Epoxy strømpe inne i det eksisterende avløpsrøret og gjør at lekkasjer tettes. Dette er ofte et gunstig alternativ da man slipper store gravearbeider og utskiftninger av hele rør.

Nybygg og tilbygg

Skal du bygge nytt så trenger du en pålitelig samarbeidspartner. Vi hjelper deg i prosessen fra tegnebrett til ferdig bygg.

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt i løpet av dagen

Din e-post
Ditt telefonnummer

Hvordan vil du bli kontaktet
LikegyldigE-postTelefon